Київкнига

Публічне акціонерне товариство

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Титульний аркуш Повідомлення (Повідомлення про інформацію)

Підтверджую ідентичність електронної та паперової форм
інформації, що подається до Комісії, та достовірність інформації, наданої для розкриття
в загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії.
Голова правління       Галиновський Володимир Ярославович
(посада)   (підпис)   (прізвище та ініціали керівника)
М.П. 25.04.2017
(дата)

Особлива інформація емітента

I. Загальні відомості
1. Повне найменування емітента Публічне акціонерне товариство "Київкнига"
2. Організаційно-правова форма емітента Публічне акціонерне товариство
3. Місцезнаходження емітента 02094 Київ вул. Сергієнка,18
4. Код за ЄДРПОУ 02471078
5. Міжміський код та телефон, факс (044) 5733366 (044) 5733211
6. Електронна поштова адреса kniga@mbk.biz.ua
7. Вид особливої інформації Відомості про зміну складу посадових осіб емітента
II. Дані про дату та місце оприлюднення Повідомлення (Повідомлення про інформацію)
1. Повідомлення розміщено у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії 25.04.2017
(дата)
2. Повідомлення Бюлетень "Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку"
опубліковано у (номер та найменування офіційного друкованого видання) (дата)
3. Повідомлення розміщено на сторінці kniga.mbk.biz.ua в мережі Інтернет 25.04.2017
(адреса сторінки) (дата)

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії Зміни (призначено або звільнено) Посада Прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи Володіє часткою в статутному капіталі емітента (у відсотках)
1 2 3 4 5 6
25.04.2017 обрано Голова Наглядової ради Галиновська-Нілова Марія Володимирівна д/н д/н
д/н
0.012
Зміст інформації:
Фізична особа Галиновська-Нілова Марія Володимирівна обрана на посаду Голова Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,012%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: Юрконсульт ПАТ "Київкнига". Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Голови Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 обрано Член Наглядової ради товариства Баринова Людмила Андріївна д/н д/н
д/н
0.458
Зміст інформації:
Фізична особа Баринова Людмила Андріївна обрана на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,458%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: пенсіонер. Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 обрано Член Наглядової ради Василенко Володимир Миколайович д/н д/н
д/н
1.126
Зміст інформації:
Фізична особа Василенко Володимир Миколайович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 1,126%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: ПАТ "Київкнига", слюсар-ремонтник. Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 обрано Член Наглядової ради Васiльєв Максим Анатолiйович д/н д/н
д/н
0.075
Зміст інформації:
РФізична особа Васiльєв Максим Анатолiйович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,075%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: заступник начальника відділу ПАТ “Ощадбанк“, Начальник вiддiлу. Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 обрано Член Наглядової ради Довиденкова Зiнаїда Петрiвна д/н д/н
д/н
0.33
Зміст інформації:
Фізична особа Довиденкова Зiнаїда Петрiвна обрана на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,33%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: ПАТ" Київкнига", помiчник по кадрам. Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 припинено повноваження Голова Наглядової ради Галиновська-Нілова Марія Володимирівна д/н д/н
д/н
0.012
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Галиновська-Нілова Марія Володимирівна, яка займала посаду Голова Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,012%. Перебувала на посаді з 22.04.2014р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Голови Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 припинено повноваження Член Наглядової ради Баринова Людмила Андріївна д/н д/н
д/н
0.458
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Баринова Людмила Андріївна, яка займала посаду Члена Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,458%. Перебувала на посаді з 22.04.2014р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 припинено повноваження Член Наглядової ради Довиденкова Зiнаїда Петрiвна д/н д/н
д/н
0.33
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Довиденкова Зiнаїда Петрiвна, яка займала посаду Члена Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,33%. Перебувала на посаді з 22.04.2014р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 припинено повноваження Член Наглядової ради Василенко Володимир Миколайович д/н д/н
д/н
1.126
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Василенко Володимир Миколайович, який займав посаду Члена Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 1,126%. Перебував на посаді з 22.04.2014р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
25.04.2017 припинено повноваження Член Наглядової ради Васiльєв Максим Анатолiйович д/н д/н
д/н
0.075
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Васiльєв Максим Анатолiйович, який займав посаду Члена Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,075%. Перебував на посаді з 22.04.2014р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 25.04.2017 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.